CELL SHOCK 30 VUOTTA

Kohota, kiinteytä ja kosteuta ihoa syvätehoisesti ja häivytä juonteita tehokkailla koostumuksillamme, jotka pohjautuvat sveitsiläiseen tutkimukseen ja bioteknologian innovaatioihin yli 30 vuoden ajalta.

Samettisen pehmeä koostumus, yleellinen tuoksumaailma sekä kauniit tuotepakkaukset vievät elämyksen täysin uudelle tasolle niin hoitolassa kuin myös kotona.

Cell Shock on perustettu 1989. Sitä edeltänyt sarja oli nimeltään Filaggrin, jota ei enää ole vaan tilalle on tuotu nykyinen sarja. Vanhasta sarjasta korvattiin sen alkuperäinen raaka-aine, Cellactel ja nykyisin sarjassa käytetään Cellactel 2 Complex raaka-ainetta. Tämä on kasvipohjainen vaihtoehto raaka-aineelle ja yksi Swisslinen salaisista aseista!

CELL SHOCK AGE INTELLIGENCE™

Vakuuttavaa ja älykästä ihonhoitoa. Age Intelligence tuotteet sopivat – iästä tai sukupuolesta riippumatta – kaikille. Tuotteet ovat täysin vegaanisia.

 

CELL SHOCK WHITE

Cell Shock White -tuotteet palauttavat ihon kirkkauden ja antavat iholle upean hehkun. Vaikuttavina aineina ovat peptidit, stabiloitu C-vitamiini, arbutiini ja glutationi sekä liukoinen kollageeni ja aidot timantit.