SPA MENU

SWISSLINE YOUTH-MASTERS KASVOHOIDOT

LE GRAND SOIN AU COLLAGÉNE PUR

Kasvohoito sisältää PURE COLLAGEN FILM FACE & NECK -kollageeninaamion

Ylellisen nautinnollinen, ihon kuntoa voimakkaasti kohottava, kokonaisvaltainen premium- kasvohoito on verrattavissa non-invasiivisiin esteettisiin toimenpiteisiin ja se tuo iholle välittömiä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Kultaa, silkkiä, puhdasta 92% ihoidenttistä kollageenia, viimeisintä peptiditeknologiaa sekä kasvipohjaisia kasvutekijöitä… mitä muuta voi ihosi kaivata. Kasvohoito uudistaa ja virkistää nopeasti stressaantuneen ja väsyneen ihon. Ihoa kiinteyttävä, kasvolihaksia stimuloiva ja ryhdistävä 20 minuutin kasvohieronta viimeistelee hoitonautinnon. Kiinteyttävät, täyteläistävät ja säteilevän hehkuvat hoitotulokset näkyvät ihollasi välittömästi. Täydellistä huolenpitoa – tehokkainta well-age hoitoa alusta loppuun saakka.

90 minuuttia

SWISS VIRTUAL SURGERY

IHOA KORJAAVA & UUDISTAVA  KASVOHOTO

(IHANTEELLINEN   POST-OPERATIIVINEN    KASVOHOITO)

 

Ihon tasapainon palauttava ja ihosolujen uusiutumista voimakkaasti tukeva post-operatiivinen kasvohoito. Hoito keskittyy Swisslinen signatuurinaamion, Virtual Maskin ympärille. Kasvohoito tehostaa ihosolujen uusiutumista ja stimuloi soluaineenvaihduntaa.  Uudistava hoito tavoittaa ja täyttää ihon tarpeet, tieteen, ammattimaisen ihonhoidon sekä tehokkaiden ennaltaehkäisevien ja korjaavien koostumustensa ansiosta. Täydellinen kasvohoito rasittuneelle ja kuormittuneelle iholle sekä ennen ja/tai jälkeen esteettisiä toimenpiteiteitä, laitehoitoja, dermabraasiota sekä täyteainehoitoja. 

75 minuuttia

SWISS LIFTING INFUSION

KIINTEYTTÄVÄ LIFTING KASVOHOITO

Kasvojen, kaulan ja decolteen ylellinen ja tehokas aikuisen ihon lifting-kasvohoito kiinteyttää ja täyteläistää rypyt ja juonteet ainutlaatuisen tehokkaasti. Lifting-kasvohoito huomioi ikääntyneemmän ihon kaikki toiveet; ihon tarpeita vastaava AHA, BHA tai PHA-happokuorinta, puhdas merikollageeni, voimakkaasti ihoa kohottava Lifting Cure-ampulli sekä hyaluronihappo stimuloivat ja uudistavat ihoa syvätehoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Rentouttava, tehokkaasti kasvolihaksia stimuloiva hieronta vie sinut hetkeksi arjen ulottumattomiin. Hoidon jälkeen iho on silminnähden kiinteytynyt, syvätehoisesti kosteutettu, täyteläistynyt ja täynnä elinvoimaa.

75 minuuttia

SWISS BRIGHT

TEHOKKAASTI KIRKASTAVA DE-AGING KASVOHOITO

Kasvohoidon ihoa tehokkaasti kirkastavat happokuorinnat ja ihon ikääntymistä hidastavat aktiiviaineet yhdistettynä puhtaaseen C-vitamiininaamioon auttavat vaalentamaan, korjaamaan ja ennaltaehkäisemään ihon pigmenttimuutoksia sekä estämään niiden uudelleen syntymistä. Kasvohoito palauttaa kiinteyden ja jättää ihollesi aitoja säteileviä timantteja!

75 minuuttia

SWISS SMART

KASVOHOITO IKÄÄNTYMISEN ENSIMERKEILLE

Farmaseuttisesti luokitellut, ihon biologiaa kunnioittavat aktiiviaineet parantavat ihon kimmoisuutta kohdistuen täsmävaikutteisesti ihotyyppien eri ongelmiin. Tehokas ja yksilöllinen kasvohoito hyödyntää Swissline hoitolinjan ainutlaatuisia boosterita sekä signatuuriyhdisteitä ja toimii yhteistyössä ihon kanssa. Kasvohoito on ihanteellinen erityisesti stressin uuvuttamalle iholle. Älykäs ja nopea tapa saada iho näyttämään ja tuntumaan hetkessä hyvältä.

60 minuuttia

SWISS EYE SPECIALIST

Hoito sisältää PURE COLLAGEN EYE FILM -kollageeninaamion

Tämä kokonaisvaltainen erikoishoito vie silmänympärysihon hoidon uudelle tasolle ja poistaa ikääntymisen ja väsymyksen merkit välittömästi. Puhdas 92% ihoidenttinen kollageeni täyteläistää silmänympärysihon kiinteäksi, sileäksi, kirkkaaksi ja täydellisen kosteutetuksi. Rypyt ja juonteet tasoittuvat samalla, kun silmänympärysiho saa vahvistusta myös sisältäpäin. Hoito voidaan tehdä erillisenä hoitona tai yhdistää mihin tahansa Swissline kasvohoitoon.

30 minuuttia

SWISSLINE PROBLEM-SOLVERS KASVOHOIDOT

HYDRA-SOOTHING

KUIVALLE, KOSTEUSKÖYHÄLLE TAI HERKÄLLE IHOLLE

Kosteuttava ja uudistava kasvohoito on ihanteellinen väsyneelle, kuivalle sekä matkustelusta uupuneelle iholle. Kasvohoidossa hyödynnämme superkosteuttavia ja energisoivia Hydra Oxygen-ampulleja kohottamaan dramaattisesti ihon kosteuspitoisuutta ja torjumaan väsymyksen merkkejä.

60  minuuttia

PURITY

RASVOITTUVALLE / AKNE-IHOLLE

Ihanteellinen detox-kasvohoito aikuiselle iholle, jolla on taipumusta epäpuhtauksiin ja/tai akneen.  Kasvohoidon antioksidantti-naamio sisältää korkean pitoisuuden keratolyyttisiä entsyymejä, jotka syväpuhdistavat ihon ja samalla rauhoittavat tehokkaasti mahdollisia ihoärsytyksiä sekä ihon näkyvää punoittelua. 

60 minuuttia

EVENNESS

IHON ENSIMMÄISIIN  PIGMENTTIMUUTOKSIIN

Kasvohoito alkaa intensiivisellä ihon puhdistuksella ja ihon tarpeita vastaavalla happokuorinnalla epätasaisen ihonsävyn minimoimiseksi. Hoito kirkastaa ihoa maksimaalisesti paljastaen näkyvästi tasaisemman, heleän, kauneutta ja terveyttä hehkuvan ihon.

60 minuuttia