Bürgenstock Resort, Switzerland

Luzern, Switzerland

Koe ammattimainen Swissline kasvohoito Waldhotel Spassa, joka on osa henkeäsalpaavaa Burgenstock Resortia, vuoristossa Luzernjärven yläpuolella Sveitsin sydämessä.

Clinic Lémanic, Switzerland

Lausanne, Switzerland

Clinic Lémanic, yksi Sveitsin arvostetuimmista, johtavista yksityisistä klinikoista ihotautien, ihon ikääntymisen, esteettisen lääketieteen, laserhoidon, plastiikkakirurgian ja regeneratiivisen lääketieteen alalla.

Labo Spa, Switzerland

Zurich, Switzerland

LABO Spa, Zürichin ainutlaatuinen Day-Spa on ylellinen hyvinvoinnin keidas aivan sykkivän kaupungin keskustassa.

Bvlgari Hotel

Beijing, China

Bvlgari Hotel Beijing tuo 5 tähden italialaista ylellisyyttä Kiinan pääkaupunkiin ja tarjoaa ainutlaatuisia Swissline-hoitonautintoja sekä korkealuokkaisia ihonhoitotuotteita.

Swissline Greece

Kfissia, on nyt uusi koti äskettäin avatulle Swissline by Dermalab Flagship Store Athensille. Tyylikkäässä 140 neliön luksuskylpylässä ja liiketilassa on 3 hoitohuonetta.

The SWISSPA Medical Spa, Taiwan

Taiwan

SWISSPA Medical Spa on osa Kaohsiung Marriott -hotellia  ja se sijaitsee 12. kerroksessa. Nautinnollinen rauhan ja virkistäytymisen paratiisi.

Alex Lake Zurich

Zurich, Switzerland

Alex Lake Zurich on tyylikäs boutique-hotelli, jossa on 44 studiota kattohuoneistoineen, järvenrantaravintola, oma yksityinen venesatama sekä upea kylpylä, josta on upeat näkymät Alpeille ja Zurich-järvelle.

Dermanence

Zurich, Switzerland

Dermanence  ihotautiklinikka, jota johtaa arvostettu ihotautilääkäri, tohtori Marianne Meli, liittyi äskettäin Zürichin kuuluisan Bahnhofstrasse-kadun eksklusiivisten design-boutique liikkeiden, palkittujen ravintoloiden, viehättävien kahviloiden sekä apteekkien joukkoon.

Swissline Boutiques, Hong Kong

Hong Kong

Hongkongin keskustan sykkeestä löydät neljä upeaa Swissline-boutiqueta, jotka lisäävät tämän  eloisan kaupungin lumoa.

Glamscience Centre

Shanghai, China

Shanghain lumoava ostoskatu Huaihia Road, joka on täynnä ylellisiä boutique-liikkeitä Pradasta ja Miu Miusta Gucciin, Versaceen sekä Valentinoon ja Dolceen ja Gabbanaan, on saanut uuden ylellisen naapurin: Swissline Glamscience Centren. 

Chateau Élan Winery & Resort, USA

Braselton, USA

Spa Mansion, jossa voit nauttia 14 ylellisestä yöpymissviitistä, tarjoaa gourmet-ruokaa ihastuttavassa Fleur de Lis -ravintolassa sekä nautinnollisen aistikkaita Spa-hoitoja, jotka virkistävät mieltä ja kehoa.

Imaderm Health & Beauty Centre, Switzerland

Geneva, Switzerland

Geneven sydämessä sijaitseva kuuluisa Imaderm Health & Beauty Center tarjoaa yhdistelmän lääketieteellisiä ja esteettisiä ihonhoitoja räätälöityinä yksilöllisesti jokaiselle vierailijalle.

Swissline Spa, Albania

Tirana, Albania

Vuonna 2003 perustettu Swissline Spa on  intohimoisen kosmetologin upea luomus, joka tarjoaa Albaniassa vaativille kuluttajille vain parhaita edistyksellisiä ihonhoitohoitoja- ja tuotteita.