Ihonhoitoa, jota ihosi ymmärtää

Me Swisslinella olemme ihonhoidon asiantuntijoita, joiden intohimona ovat ihon biologia ja kauneus.

Filosofiamme on yksinkertainen: älykäs ihonhoito kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä sen kanssa – ei sitä vastaan. Sveitsiläinen DNA:mme ohjaa kaikkea toimintaamme ideoinnista kehitystyöhön. Palkituissa koostumuksissamme käytetään luonnollisia aktiiviaineita ja ihoidenttisiä ainesosia. Näitä ovat esimerkiksi hyaluronihappo, kollageeni, niasiiniamidi, pre- ja probiootit, Madecassoside® sekä lukuisat muut.

Tiede

Swissline perustettiin Sveitsissä 30 vuotta sitten, ja se on yksi harvoista brändeistä, jonka juuret ovat kantasolututkimuksessa. Ylpeinä perinnöstämme toimimme edelleenkin bioteknologian innovaatioiden ja kehityksen kärjessä.

Tunne

Miksi tutkittu ihonhoito ei voisi olla myös ihanan hemmottelevaa? Swisslinen tuotteiden tehokkaat koostumukset tarjoavat aistit herättävän, rentouttavan ja virkistävän hoitokokemuksen, jollaista olet kaivannut.

 

”Beauty in a bottle” – kauneutta tiedostavasti

Perfect Formula Pyramid™ -mallimme avaa ihonhoidon ainesosien salaisuuden, jotta sinun ei tarvitse tehdä tätä salapoliisintyötä itse!

Lue lisää ihonhoidossa käytettävistä tehokkaista ainesosista ja niiden roolista ja merkityksestä kauneudenhoitorutiineissasi.

Sitoumuksemme

Vaikka Swissline on ylellinen sveitsiläinen ihonhoitobrändi, jonka asiakkaat kohtaavat usein ensimmäisen maailman ongelmia, olemme sitoutuneita vaikuttamaan maailmassa myös laajemmin ja saamaan aikaan myönteisiä muutoksia ihmisten elämässä. Siksi tuemme hyviä organisaatioita, jotka pyrkivät edistämään muutosta paikallisesti ja vaikuttavat sen kautta asioihin kauaskantoisesti ja globaalisti.

”Meillä Swisslinella kauneus inspiroi, biologia näyttää suunnan ja arvot ohjaavat eteenpäin. Kestävä kehitys on pitkä matka, jolla etenemme pienentämällä aktiivisesti ympäristöjalanjälkeämme ja tukemalla organisaatioita, jotka vaikuttavat lähiyhteisöihinsä ja myös laajemmin koko maailmaan.”

Christophe Lesueur, toimitusjohtaja, Dermalab

DRINK & DONATE on zürichiläinen voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarjoaa juomavettä sitä tarvitseville Sveitsin runsaista puhtaista juomavesivarannoista. Yhdistyksen lähestymistapa on yksinkertainen: suosi lähellä tuotettua, vaikuta globaalisti.

Me Swisslinella ymmärrämme, että omastaan antaminen alkaa lähiyhteisöistä – siksi olemmekin erittäin ylpeitä siitä, että olemme viimeisten yhdentoista vuoden ajan saaneet tukea Sveitsin Valais’n alueella toimivaa St-Hubert-säätiötä ja tehdä yhteistyötä sen kanssa. Säätiön työllistämät ihmiset auttavat erilaisten Swisslinen tuotteiden osien kokoamisessa.

Swissline haluaa voimaannuttaa naisia ja antaa heille varmuuden olla parhaita omia itsejään. Siksi olemme sveitsiläisen voittoa tavoittelemattoman Momentum Foundation -säätiön kumppani. Säätiö luo koulutusmahdollisuuksia ja edistää naisten tasa-arvoa auttamalla heitä kartuttamaan tärkeitä taitoja ja saavuttamaan taloudellisen itsenäisyyden.

Swissline on sitoutunut vähentämään muovin käyttöä ja lisäämään kierrätettyjen materiaalien käyttöä tuotepakkauksissaan. Brändillemme tunnusomaiseen tapaan pakkauksemme ovat jatkossakin esteettisesti korkeatasoisia ja ylellisiä, mutta lisäksi pyrimme omalta osaltamme suojelemaan maapalloa.

Swissline on alkanut uudistaa nykyisten tuotteidensa pakkauksia. Esimerkiksi Cell Shock Age Intelligence -sarjaan kuuluvat Youth-Inducing-voiteemme on päivitetty – purkit valmistetaan nykyään lasista.

Uusissa tuotteissa, kuten Force Vitale Aqua-Calm Oil-in Serum -seerumissa, on alumiinikorkit muovikorkkien sijasta. Meille kestävästi valmistetut pakkaukset eivät ole muotivillitys tai trendi, vaan brändimme tulevaisuus.

Kierrätettäviä materiaaleja käytetään vuonna 2021 kaikissa uusissa ammattilaiskäyttöön tarkoitetuissa pakkauksissamme, ja vuoden 2022 loppuun mennessä kaikissa käytössämme olevissa tämäntyyppisissä pakkauksissa. Kuluttajatuotteissa kierrätettäviä materiaaleja käytetään osassa  tuotteista vuoteen 2022 mennessä, vuoteen 2023 mennessä kaikissa.

Tällä hetkellä pakkauslaatikoissa käytetty paperi on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti kasvatetuista eurooppalaisista metsistä. Olemme kuitenkin aloittaneet prosessin, jossa kaikki pakkauksemme pyritään vaihtamaan FSC-sertifioituihin.